Szép virágok rózsaszín háttéren a szépség és nőiesség jeleként

Rólunk

Csapatunk

Ismerd meg a kollégáinkat!

 • Manikűrös, manikűr-pedikűr Veszprémben

  Bodó Gyöngyi

  Manikűrös

  2006 óta ápolom, szépítem vendégeim kezét, és 2007 óta vagyok a GG Szépség Stúdió csapatának büszke tagja. Szerencsésnek érzem magam, hogy azt csinálhatom, amit igazán élvezek. A letisztult elegancia jellemzi a munkámat, kizárólag minőségi anyagokkal dolgozom a tartós és gyönyörű körmökért. A minőségi munka és a boldog vendégek a legfőbb céljaim. Szeretettel várok mindenkit, aki igényes, tartós manikűrt vagy egyszerűen csak ápolt kezeket szeretne.

 • Női és férfi kozmetikusmester, kozmetika Veszprémben

  Gáspár Anett

  Kozmetikusmester

  13 éves koromban a saját bőrproblémáim inspiráltak, hogy segítsek másoknak is a kamaszkor okozta bőrproblémák leküzdésében. 1999-ben szereztem kozmetikus diplomát, majd 2007-ben mestervizsgát tettem. Szakmai szenvedélyem a folyamatos fejlődés. A legújabb trendeket követve, innovatív technikákkal és professzionális termékekkel (Alissa Beauté, Germaine de Capuccini, KRX Aesthetics, Wellmaxx, Thesera) érek el látványos eredményeket arckezeléseim és elektrokozmetikai beavatkozásaim során. Célom, hogy vendégeim maximálisan elégedetten távozzanak a szalonból, ragyogó bőrrel és magabiztos mosollyal.

 • Fodrász, hajvágás, hajfestés Veszprémben

  Márton Enikő

  Fodrász

  Teljesen más szakma után 2021 óta fodrászként tevékenykedem, miután elvégeztem a mesterséget Kovács Eszter Laura kezei alatt. Sokat köszönhetek neki és nagyra értékelem a tőle kapott alapokat. Azóta is folyamatosan képzem magam, részt vettem alkalmi frizurakészítő tanfolyamon, illetve több hajvágó és hajfestő képzésen is. Jelenleg másodállásban szépítem vendégeimet. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a vendég igényeire és az egyéni stílusra. Szeretettel várom meglévő és új vendégeimet!

 • Fodrász, hajfestés, hajvágás Veszprémben

  Németi Boglárka

  Fodrász

  31 éves tapasztalattal rendelkező fodrászmester vagyok, aki szenvedélyesen hisz a tökéletes frizura megalkotásában. Számomra kiemelten fontos az arcforma, a haj minősége, az arcbőr és a szem színe, mindezeket figyelembe véve alkotok egyedi frizurákat és hajszíneket vendégeim számára. Olasz, valamint spanyol festéket és professzionális finish termékeket használok a tökéletes eredmény elérése érdekében. A vendégeim minden alkalommal személyre szabott hajápolásban részesülnek. Kérésre mélyebb hajápoló kezeléseket is nyújtok, melyek intenzíven serkentik a hajszálak megújulását és növekedését. Szeretem a játékosságot, amelyet új festési technikákkal csempészhetek a frizurákba. Legfőbb célom, hogy vendégeim feltöltődve, tökéletes frizurával távozzanak a szalonból.

 • Fodrász, hajvágás, hajfestés Veszprémben

  Schádl Eszter

  Fodrász

  1998-ban végeztem fodrászként Veszprémben. Ezt követően 5 évet Angliában töltöttem, ahol sok olyan technikát elsajátítottam, melyet azóta is szívesen használok. Magánvállalkozásom első 7 évében egyedül dolgoztam, de hiányzott egy csapat körém, így 2010-ben a GG szépségstúdióhoz csatlakoztam. Kolléganőimmel azon dolgozunk, hogy vendégeink kényelmesen, egy helyen megoldhassák szépségápolásukat. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, hogy mindig naprakész legyek a legújabb trendekkel és technikákkal. Számomra kiemelten fontos a haj egészsége, ezért kizárólag olyan termékeket használok, mint az ECHOSLINE krémhajfesték, mely organikus és vegán, valamint a Lakmé termékcsalád finish termékei, amelyek tartóssá teszik a frizurát.

 • Kézápoló, műkörömépítő, manikűr-pedikűr Veszprémben

  Szekeres-Borka Lívia

  Kézápoló, műkörömépítő

  Kézápoló, műkörömépítő végzettségemet 2015-ben szereztem. Azóta folyamatosan dolgozom és szakmai tudásomat továbbképzésekkel fejlesztem. A legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozom. Célom a tartós, egyben esztétikus körmök készítése, hisz nincs is jobb érzés, mint a vendég elégedettsége. 2018-ban lábápoló végzettséget is szereztem, hogy vendégeim teljes körű szépítését biztosíthassam. Vendégeimmel együttműködve, egyéni igényeiket figyelembe véve alakítom ki a kezelések menetét, adok tanácsot otthoni ápolásra, illetve szükség esetén orvosi kezelést javasolok. Az egészség mellett az esztétikus megjelenés jelentősége sem elhanyagolható, hisz bizonyára mindenki megtapasztalta már az ápolt és szép külső nyújtotta elégedettség érzését.

 • Természetgyógyász, talpreflexológia, akupresszúra Veszprémben

  Wieder Zsuzsanna

  Természetgyógyász

  Immár 10 éve foglalkozom komplementer gyógymódokkal. 2002-ben diplomáztam Győrben művelődésszervező szakon, majd pedig irodai környezetben dolgoztam. 2010-ben kezdtem el természetgyógyászatot tanulni, és folyamatos képzés, gyakorlás útján jutottam el a saját praxisig. Természetgyógyászként talpreflexológiával, akupresszúrával, illetve hormonegyensúly és funkcionális táplálkozási tanácsadással foglalkozom. Ödéma, nyirokpangás esetén nyirokmasszázzsal, energetikai probléma esetén pedig reiki kezeléssel tudom segíteni a testi-lelki egyensúlyt.

Mindenki gyönyörű, mi pedig nyilvánvalóvá tesszük!

Kíváncsi vagy munkáinkra?