Kis fehér virágok barna, fényes hajban

Blog


nov 30., 2023.

Frizuratrendek 2024-ben

Hajviseletek, amiket most imádni fogsz!

A frizuratrendek izgalmas körforgása mindig új lendülettel tölti meg a fodrászat világát. Közeledünk 2024 felé, a szakma kreatív szellemisége továbbra is új és lenyűgöző trendekkel bővül, miközben egyúttal vissza is hozza a múlt kedvenc stílusait.

Az idei év favoritjai alapján már sejthetjük, mi várható jövőre. Lássuk hát, melyek lesznek az 2024-es év ikonikus hajviseletei!

Hullámos haj

Texturált hullámok

A természetes és laza hullámok örök klasszikus, és jövőre is divatosak lesz. Ez a stílus nem csupán könnyed, de kifinomult megjelenést is kölcsönöz viselőjének. Legyen szó rövid vagy hosszú hajról, a texturált hullámok mindenkinek jól állnak.

Rövid frizurák

A trendek szerint 2024-ben a rövidebb frizurák fognak hódítani. Legyen pixie cut vagy bubi, a rövid haj igen stílusos és könnyen kezelhető. A trend nemcsak praktikus hajviseletet eredményez, de merész és karakteres bájt teremt.

Hajdíszek

Az apró, csillogó hajdíszek és hajpántok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek a kiegészítők nemcsak a mindennapi frizurákat dobhatják fel, de alkalmi eseményeken is kiválóan mutatnak.

Balayage

A Balayage technika jövőre is a népszerűség csúcsán marad. Az átmenetes, természetes színkombinációk különböző színárnyalatokkal rendkívül elegánssá teszik a hajat. Ezen felül a kezelés kíméli a hajat is.

Retro hajszerzemények

2024-ben a retro hajviseletek is visszaköszönnek a divatban. Legyen az a ’60-as évek bohém lazasága vagy a ’90-es évek ikonikus copfja, a régi idők stílusa újjáéled.

Merész, trendi hajviselet

Pixie cut

Ha rövid haj mellett döntesz, bátran játszhatsz a formákkal és hosszúságokkal. Az extrém pixie cutok és asszimetrikus frizurák kifejezetten trendik lesznek.

Hajtincsek és fürtök

A laza, nagyobb hullámok és fürtök 2024-ben is divatosak maradnak. Ez a stílus nemcsak romantikus, de könnyedén illeszkedik mindennapi és alkalmi megjelenésekhez egyaránt.

Színátmenetek

A színátmenetek, különösen az ombre hatások 2024-ben is népszerű választásnak fognak bizonyulni. A különböző színek elegáns együttese kifinomultságot és modern megjelenést eredményez.

Fonások

A fonás sosem megy ki a divatból, és 2024-ben a fonások még inkább előtérbe kerülhetnek. Legyen szó laza fonatról a hétköznapokra vagy bonyolultabb hajfonatokról különleges eseményekre, a fonás mindig egy stílusos választás.

Minimalizmus

Az egyszerűségre törekvő, minimalista hajviseletek minden korban divatosak. Eleganciát sugároznak és mindig időtállónak bizonyulnak.

Elegáns, vállközépig érő haj

Ne feledd, a tökéletes frizura megtalálása nem csupán divatdiktátumokon vagy pillanatnyi szeszélyeken múlik, hanem egy személyes utazás is, amely számos egyedi tényezőt ölel fel. Az arcforma, hajszín, textúrája, valamint az egyéni stílus és személyiség mind olyan kulcsfontosságú elemek, amelyek meghatározzák, végül milyen frizurával érezzük magunkat legjobban bőrünkben.

Kísérletezz bátran az új fodrászati trendekkel, és találd meg azt a stílust, amely kifejezi egyéniségedet! Ha kérdéseid merülnek fel vagy tanácsra van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal. Szalonunk profi fodrászai készen állnak álmaid frizurájának megvalósítására!